Politie Tilburg slaat terug naar MVV: 'Ken je topografie!'

22 oktober 2021, 21:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

MVV bracht vrijdagavond een zeer opmerkelijke tweet naar buiten. De club meende namelijk dat de politie Tilburg hun supportersbussen had aangezien voor Fortuna-supporters, waardoor de bussen naar het stadion van Willem II werden gebracht, in plaats van naar het stadion van NAC. Inmiddels heeft de politie van Tilburg dat verhaal tegengesproken en scherp gereageerd op de tweet.

Via Twitter legt de politie de situatie uit. 'Het verhaal is anders. De bussen vóór jullie waren van Fortuna en werden door ons begeleid. Jullie buschauffeur dacht waarschijnlijk dat hij al in Breda was, want hij reed er gewoon achteraan.' Daarbij kon de beheerder van het Twitter-account niet laten om nog even terug te sneren.

'Ken je topografie! Fijne wedstrijd en een goede reis naar huis, als jullie de weg weten.' Daar liet MVV het vervolgens weer niet bij. Volgens hen lag het verhaal toch echt anders. In een tweet schrijft het: 'We hebben het gecheckt met onze supporters in de bussen en kregen onderstaande foto's doorgestuurd. Onze bussen reden voor de Fortuna-bussen en zijn door jullie mensen geëscorteerd. Niks mis met onze topografische kennis dus.'

De supporters kwamen uiteindelijk te laat het stadion binnen en kregen vervolgens twee snelle tegengoals te zien. Ralf Seuntjens en Vieri Kotzebue waren de doelpuntenmakers, waardoor het op meerdere vlakken een trieste avond dreigt te worden voor MVV.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen