Ralf Seuntjes. Inzet: Bas Nijhuis.
Volledig scherm
Ralf Seuntjes. Inzet: Bas Nijhuis. © Remko Kool

NAC-spits Seuntjens moet vrezen voor schorsing na kritiek op Nijhuis: ‘Excuses voor mijn taalgebruik’

VideoNAC-spits Ralf Seuntjens liet gisteravond na het verloren duel met Volendam (1-0) geen spaan heel van arbiter Bas Nijhuis. De routinier was gekrenkt dat de scheidsrechter uit Twente vroeg in de tweede helft een treffer van de ‘Seun of God’ had afgekeurd. ,,Als een scheidsrechter van 24 jaar dit doet, wordt hij volgende week naar de hoofdklasse gestuurd", spuwde Seuntjens zijn gal in BN/De Stem.

1. Arne Slot over tweemaal onderbroken bekerfinale: ‘Compleet waardeloos’
    Met video

Arne Slot over tweemaal onderbro­ken bekerfina­le: ‘Compleet waardeloos’

De finale van de KNVB-beker tussen Feyenoord en NEC is zondagavond twee keer tijdelijk onderbroken geweest. Na een kwartier lag de wedstrijd al een paar minuten stil, maar tien minuten na rust ging het weer mis in de Kuip. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük riep beide teams na 55 minuten spelen naar de kant, nadat er opnieuw vuurwerk was afgestoken door Feyenoord-supporters en er achter het doel in de gracht een brand ontstond.