Hendriks kijkt met dubbel gevoel terug op profdebuut

19 januari 2021, 11:10   Bijgewerkt: 19 januari 2021, 11:21

Ramon Hendriks speelde een goede wedstrijd namens NAC Breda, maar kreeg niet het betaald voetbal-debuut waar hij op hoopte. Zijn ploeg bleef steken op een 1-1 gelijkspel tegen Jong PSV. De van Feyenoord gehuurde verdediger kijkt dan ook met een dubbel gevoel terug op zijn eerste wedstrijd voor NAC.

"Ten eerste was ik wel blij om mijn debuut te maken", blikte hij terug voor de camera van ESPN. "Uiteindelijk tellen de drie punten voor NAC. Daar hebben we hard voor gewerkt. De tweede helft zijn we dominant geweest en hebben we veel kansen gecreëerd, maar hij valt net niet goed voor ons. Het is heel zuur dat we hier met één punt van het veld afstappen."

Op het einde moest NAC naar voren om op de winnende treffer te jagen, maar werd dat voor Hendriks erg lastig. "Ik was moe, op het einde schoot de kramp er even in. Het was een taaie wedstrijd en op het einde konden m'n kuitjes het even niet meer aan", zei hij glimlachend. "Nick (Olij, red.) probeerde me te helpen, maar op het moment dat ik op wil staan schiet het er weer in. Ik wilde zo snel mogelijk opstaan en proberen die wedstrijd uit te spelen."

Lees ook: Steijn ziet concurrenten slechte wedstrijden wél winnen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen