'NAC tóch zonder coach Steijn in topper tegen Cambuur'

19 oktober 2020, 17:50

Maurice Steijn keerde zondagmiddag terug bij NAC Breda, nadat hij twee weken met klachten in thuisquarantaine had gezeten. De oefenmeester van de Eerste Divisie-koploper werd vandaag opnieuw getest en hoorde, net als twee weken eerder, de alarmbellen afgaan. Daardoor is de kans groot dat Steijn ook de topper tegen SC Cambuur thuis op de bank moet kijken.

Dat schrijft BN De Stem. Steijn moest eerder al het met 4-0 gewonnen duel met Jong Ajax laten schieten en ontbreekt hoogstwaarschijnlijk ook op de bank tegen SC Cambuur. NAC is geteisterd door een heuse coronagolf en moet meerdere spelers missen. Thom Haye, Colin Rösler, Mounir El Allouchi, Javier Noblejas en Jethro Mashart zijn niet van de partij. Alleen El Allouchi kan mogelijk op de reservebank plaatsnemen.

Zijn plek in de basis wordt in ieder geval ingenomen door nieuwkomer Kaj de Rooij, die deze zomer werd overgenomen van FC Eindhoven. Met de buitenspeler in de basis hoopt NAC de foutloze reeks in stand te houden. Na zes duels hebben de Brabanders achttien punten te pakken. Cambuur staat na zeven gespeelde duels derde met zestien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen