Gisteren gemist: NAC kegelt PSV uit beker, Go Ahead ontsnapt

24 januari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 23 januari.

Rampseizoen compleet: PSV uitgeschakeld in beker door NAC

PSV is net als vorig seizoen vroegtijdig uitgeschakeld in de KNVB Beker. De zo geplaagde Eindhovenaren verloren in Breda met 2-0 van NAC, dat zo de kwartfinale bereikte. Othmane Boussaid en Ivan Ilic maakten de stunt mogelijk door hun treffers. Door de uitschakeling is het rampseizoen van PSV helemaal compleet. Want na de eliminatie in Europa en de straatlengte achterstand in de titelstrijd lijkt de kans op een prijs nu echt volledig verkeken.

Faber laaiend: "Iedereen zat maar naar elkaar te kijken"

Ernest Faber is niet te genieten na de smadelijke bevernederlaag van PSV op bezoek bij NAC Breda. De Eindhovenaren verspeelden donderdagavond hun laatste reëele kans op een prijs door met 2-0 onderuit te gaan tegen de nummer vijf van de Eerste Divisie. "Het is PSV-onwaardig wat ik heb gezien", laat Faber weten voor de camera van FOX Sports.

Dumfries: "Als ik het tegengif had, zou ik het gebruiken"

De gifbeker is nog niet leeg bij PSV, zo bleek donderdagavond. De Eindhovenaren gaven op bezoek bij NAC Breda niet thuis, verloren met 2-0 en liggen daardoor uit de KNVB Beker. Denzel Dumfries schaamt zich kapot na de blamage in het Rat Verlegh Stadion.

Liverpool dendert door, maar ziet Sadio Mané wel uitvallen

Liverpool stoomt door naar de Engelse titel. Op bezoek bij Wolverhampton Wanderers boekte de koploper van de Premier League donderdagavond een 1-2 zege. Roberto Firmino maakte vlak voor tijd het winnende doelpunt. De voorsprong op nummer twee Manchester City bedraagt nu zestien punten. Smet op de veertiende opeenvolgende competitiezege was het uitvallen van Sadio Mané.

GAE wendt blamage af na bloedstollende penaltyreeks

Go Ahead Eagles heeft zich met moeite geplaatst voor de kwartfinale van de KNVB Beker. IJsselmeervogels werd na honderdtwintig minuten speeltijd (1-1) en een spannende penaltyreeks (6-7) uitgeschakeld. Go Ahead-doelman Hobie Verhulst stal de show door drie strafschoppen te keren en vervolgens de winnende penalty binnen te schieten. In de kwartfinale komt Go Ahead uit tegen FC Utrecht.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen