Baumgartl krijgt rood.
Volledig scherm
Baumgartl krijgt rood. © BSR Agency
NAC Breda NAC
2
EINDE
0
PSV PSV
  • 54' Goal Othman Boussaid
  • 73' Goal Ivan Ilic

Rampseizoen PSV compleet na bekerblamage tegen NAC

De lijdensweg van PSV in het seizoen 2019-2020 kent maar geen einde; donderdag verloren de Eindhovenaren in het bekertoernooi van eerstedivisionist NAC: 2-0 en eindigde de ploeg het duel met tien man na rood voor Baumgartl. En dus is het seizoen in januari al zo goed als verloren.

  1. Nieuwe details over Champions League van volgend seizoen bekend: PSV (én Feyenoord) dicht bij een waar miljoenenfestijn
    PREMIUM

    Nieuwe details over Champions League van volgend seizoen bekend: PSV (én Feyenoord) dicht bij een waar miljoenen­fes­tijn

    PSV heeft nog maximaal twee zeges in de acht resterende duels in de eredivisie nodig om zich te plaatsen voor de Champions League-editie van volgend seizoen. Als de ploeg de komende wedstrijden tegen NEC én Excelsior wint, is dat alvast zeker. Het hoofddoel van PSV is uiteraard de landstitel, waarvoor nog maximaal vijf zeges nodig zijn, of vier zeges en vier gelijke spelen. Hoeveel miljoenen zijn er volgend jaar te verdienen in de Champions League?
    Eindhoven
  2. Flinke veranderingen verwacht bij de PSV-opleiding: deze talenten gaan weg en er wordt nieuw bloed verwacht
    PREMIUM

    Flinke veranderin­gen verwacht bij de PS­V-opleiding: deze talenten gaan weg en er wordt nieuw bloed verwacht

    Bij PSV lopen veel contracten van jonge spelers na dit seizoen af. De komende periode wil en moet de club daarom duidelijkheid over de toekomst geven aan meer dan twintig talenten, in sommige gevallen zelfs al voor 1 april. Een enkeling heeft zelf al gekozen voor iets anders. Zo vertrekt de talentvolle linksback Renzo Tytens (18) na dit seizoen vermoedelijk naar Club Brugge. Bronnen bezweren dat de Belg al ver op weg is om die stap te maken . Daar blijft het niet bij.
    Eindhoven