Hendrix en Viergever in PSV-basis, Lammers op de bank

23 januari 2020, 19:49

PSV-trainer Ernest Faber heeft zijn opstelling voor het bekerduel met NAC Breda bekendgemaakt. Ten opzichte van de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo (1-1) heeft de coach zijn team op twee plekken gewijzigd. Nick Viergever en Jorrit Hendrix beginnen in de basis, wat ten koste gaat van Olivier Boscagli en Cody Gakpo.

Faber kiest er dus voor om zijn ploeg redelijk intact te houden. Viergever ontbrak afgelopen weekend vanwege een schorsing, maar keert - zoals verwacht - terug in de basis. Iets verrassender is de tweede wijziging. Hendrix krijgt een basisplaats van Faber, waardoor Gakpo naar de bank verkast.

Naast Gakpo zal ook Sam Lammers op de bank zitten bij PSV. De aanvaller raakte bijna een half jaar geleden geblesseerd aan zijn knie en kan in Breda zijn rentree maken. Ook Kostas Mitroglou is weer inzetbaar. Hij behoort eveneens tot de wedstrijdselectie.

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Baumgartl, Viergever; Rosario, Hendrix; Ihattaren, Thomas, Bruma; Bergwijn

Opstelling NAC Breda: Olij; Schouten, Riera, Van Hecke, Van Anholt; Verschueren, I. Ilic, El Allouchi, L Ilic; Dogan, Boussaid

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen