Sam Lammers
Volledig scherm
Sam Lammers © BSR Agency

PSV vestigt hoop op terugkeer van aanvaller Sam Lammers

Sam Lammers zal donderdagavond tegen NAC normaal gesproken nog niet in de PSV-basis beginnen. Toch komt de spits er nu hard aan bij de Eindhovenaren. De 22-jarige aanvaller viel bijna een half jaar geleden met een zware knieblessure uit tijdens Ajax-PSV. De medische staf heeft hem dan eindelijk echt overgedragen aan coach Ernest Faber. 

  1. Bosz bevestigt ernstige blessure van Dest en vertelt waarom hij genoeg perspectief voor hem ziet bij PSV: ‘Zou hem heel graag houden’
    PREMIUM

    Bosz bevestigt ernstige blessure van Dest en vertelt waarom hij genoeg perspec­tief voor hem ziet bij PSV: ‘Zou hem heel graag houden’

    Sergiño Dest is er heel lang uit bij PSV, bevestigde trainer Peter Bosz woensdag in aanloop naar het duel van zijn club met sc Heerenveen. ,,Verschrikkelijk. Hij heeft het inmiddels tegen de groep verteld en het werd doodstil toen hij het zei. Hij zal zelf later nog aan de buitenwereld vertellen hoe het precies met hem gaat. Hij heeft ons gevraagd daar rekening mee te houden, dus ik hoop dat daarvoor begrip is.”
    Eindhoven
  2. Zware klap voor Dest na pure pech bij een training: linksback van PSV ligt er heel erg lang uit
    PREMIUM

    Zware klap voor Dest na pure pech bij een training: linksback van PSV ligt er heel erg lang uit

    Sergiño Dest voetbalt niet alleen dit seizoen, maar ook dit kalenderjaar niet meer. De linksback van PSV heeft een voorste kruisband afgescheurd en ligt er vermoedelijk tot begin 2025 uit. Dat bevestigen betrouwbare bronnen. Een snelle eerste diagnose van de medische staf van PSV wees zaterdag direct na de training van PSV al in die richting en is tot afgrijzen van heel PSV bewaarheid. De blessure is ontstaan door pure pech.
    Eindhoven