NAC ontvangt goed nieuws van KNVB: één licht moet nog op groen

2 augustus 2022, 12:45

De overname van NAC Breda is wederom een flinke stap dichterbij. Dinsdag maakte de club bekend dat de overeenkomst met investeerderscollectief NAC=Breda is goedgekeurd door de KNVB. NAC wacht nu alleen nog op de gemeente Breda, die als eigenaar van het stadion de laatste partij is die goedkeuring moet geven.

Ook in dat opzicht had de club goed nieuws, want de investeerdersgroep staat al in contact met de gemeente. NAC zelf gaf aan ook daar snel goedkeuring te verwachten, waarna de overname eindelijk definitief is. 'Daarmee komt er een einde aan een turbulente periode en kan NAC=Breda gaan bouwen aan een gezonde toekomst.'

De overname bij NAC is een proces dat al een tijdlang aan de gang is. Intussen is er een tijdelijk Management Team aangesteld voor korte termijn-beslissing, zoals in juni het vastleggen van Robert Molenaar als hoofdtrainer (voor één seizoen). Als de overname is afgerond, kan er weer over de lange termijn beleid gemaakt worden.

NAC in de KKD

NAC Breda begint vrijdag aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De nummer acht van het vorige seizoen begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen